dimecres, 9 d’abril del 2008

La moció de censura per AUPA

Primer que tot, dir que és molt dur arribar on hem arribat, sobretot quan les coses es podrien haver solucionat amb diàleg. El diàleg senyor alcalde, serveix per comunicar, per consensuar punts de vista diferents, per evitar confrontacions o, quan aquestes ja existeixen, encarar-les i mirar de buscar solucions el menys traumàtiques possibles.
Ens lamentem, de que aquest govern sortint no ha estat obert al diàleg i s’ha enrocat en una situació que vostès mateixos han provocat perdent, durant la seva gestió, una tercera part del seu govern. Aquesta situació l’han creat vostès, no els que érem a l’oposició.

- Senyor alcalde, no ha sabut negociar amb els regidors que ha perdut. No els ha sabut conservar al seu costat, provocant amb aquesta falta de diàleg el trencament del seu propi govern. És evident que no ha estat capaç de cohesionar el seu propi govern i tampoc ha establert una cohesió entre govern i oposició.
- Davant d’aquesta crisi, no s’ha obert a la participació, per més que de cara al poble presumeixi vostè de participació. Tampoc ha obert joc amb la resta de regidors, incapaç de reunir-nos a tots per fer front a la crisi i buscar solucions per desbloquejar aquesta inestabilitat.
- Vostè i el seu govern ha preferit criticar, manipular, calumniar i no han construït res, al revés, han fet servir reiteradament pautes destructives contra anteriors equips de govern.
- Han tingut una oportunitat per governar i no l’han sabut aprofitar. En lloc de governar han seguit fent d’oposició, com feien abans, sense donar solucions al poble.
- Han utilitzat el “no tenim diners” com escut per no prendre decisions importants i per eliminar tradicions del nostre poble. Senyors, cal buscar solucions creatives i vostès no han sabut administrar els recursos ni han sabut fins on podien arribar.
- Li hem demanat solucions, com per exemple amb Marquès de Tamarit, amb un carril bici perillosíssim i no ha volgut rectificar. No han volgut reconèixer els seus errors, símptoma de feblesa.

Per tan, AUPA es veu legitimada per aturar tot aquest despropòsit que han protagonitzat durant els 10 mesos de mandat, censurar la seva gestió i vetllar perquè el nostre municipi compti amb un govern estable, cohesionat i il·lusionat. Altafulla és mereix un govern que miri endavant i que eviti episodis tan desagradables com els que s’han viscut en aquest consistori.

1 comentari:

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

"- Li hem demanat solucions, com per exemple amb Marquès de Tamarit, amb un carril bici perillosíssim i no ha volgut rectificar."


Tan perillos, que ves per on compleix la legislació i té el vist-i-pla de la Policia Local. Que més fa falta? Una resolució del Consell de Seguretat de Nacions Unides?

Però avui, a les tantes de la nit, jo pensava sobre seguretat i la incoherència d'AUPA, és a dir, denuncia avui el que feies ahir.

M'explico, com és que els Diables d'Altafulla, una de les entitats més actives i amb més participació tenen el seu local, per assignació del govern PSC+AUPA, allà on el Karting? Sense cap tipus d'accés peatonal?

Es veu que això fa 2 anyets si que deuria ser seguretat... per cert, us recomano la lectura del vostre propi butlletí de juny:

http://aupaltafulla.blogspot.com/2007/12/butllet-1.html

"El poble decideix o els partits manipulen" ... 10 mesos després té la seva gràcia i tot.


Au, Salut!