dimecres, 30 d’abril del 2008

Vincle de proximitat, il·lusió i motivació

El passat 7 d’abril va començar una nova etapa en la que AUPA, des de les regidories d’Ensenyament, Benestar Social i Sanitat, crea un vincle de proximitat en totes les branques relacionades en aquestes dues àrees. Amb il·lusió i motivació, estem treballant de ferm per estar a prop de tots vosaltres, amb la finalitat d’aconseguir una bona gestió i atendre totes les necessitats i expectatives del nostre municipi.
Tenim molts projectes en curs i és el moment de fer-los realitat amb bona disposició. Un present i un futur ple de bones notícies que ens permet avui consolidar tot allò que s’ha anat sembrant durant els darrers anys. Un exemple és la promoció de pisos de protecció oficial que oferta un gran ventall de possibilitats. Cal dir que Altafulla és un municipi de referència perquè és l’únic del Camp de Tarragona que compleix amb la normativa vigent de la vivenda, és a dir que compta amb la quantitat d’habitatges de protecció oficial que li pertany per número d’habitants. El passat 28 d’abril varem lliurar 17 pisos de lloguer per a joves al carrer Boga en el barri marítim. També comptem amb dues promocions de pisos de protecció oficial que ja estan acabats i només cal fixar les bases reguladores per poder començar a tramitar les sol·licituds. A la zona d’Hort de Pau, una promoció de 24 habitatges tutelats per a la gent gran, que volem vincular al futur Centre de Dia, amb règim de lloguer per un període de 25 anys i amb una superfície útil entre 38 i 41 m2, i una quota aproximada de lloguer anual de 1.800 euros. D’altra part, tenim 36 habitatges en règim de compravenda a la mateixa zona, amb uns preus que oscil·laran entre els 92.000 i 120.000 euros. És a dir que, en un curt termini es convocarà el concurs per accedir al total de 60 habitatges de protecció oficial.

En l’àmbit educacional les obres de l’IES transcorren favorablement en els terminis previstos i gaudirem pel proper curs escolar 2008-2009, concretament al setembre, d’unes instal·lacions acabades i adequades a les necessitats del nostre jovent. Conjuntament amb els 2 CEIPs, les 2 Llars d’infants, l’escola de música amb la recent homologació aprovada en la una primera fase, l´Escola d’adults i el Centre Obert, podem dir que som un model de municipi en l’àrea d’ensenyament.

Ens sentim molt afortunats de poder desenvolupar aquesta tasca i contribuir en el futur d’Altafulla

Eva Martinez /AUPALTAFULLA
Regidora d’Ensenyament
Regidora de Benestar social i Sanitat