dimecres, 19 de gener del 2011

ALTAFULLA MILLORA. ¡GRÀCIES!

En Joan López García i els veïns del C/ del Marquès de Tamarit, Rosa Mª. Mercadé i Jean Segovia ( de la 1ª Fase ), Pepita Roig i Esteban López ( de la 2ª Fase ), Rafael Muñoz i Pedro Otalora ( de la 3ª Fase ) i Joan Puig i Gil ( de la Comunitat de Veïns Balcó I i II + 3ª Fase ) volem manifestar públicament el nostre agraïment per les millores executades a Altafulla en els dos darrers anys.
En primer lloc, volem donar les gràcies al Govern ( especialment a l´Alcalde, Sr. Josep Mª Pérez, i a la Sra. Regidora d´Urbanisme ) per les següents millores:

1. Haver suavitzat els 3 passos de vianants existents entre la Rotonda de Ceràmiques Gassull i la de Ceràmiques Coll.
2. Haver col•locat 3 passos de vianants molt necessaris per poder creuar amb seguretat a la 3ª Fase del C/ del Marquès de Tamarit.
3. Haver-hi instal•lat 3 faroles millorant-hi la il•luminació.
4. Haver millorat la senyalització, reduït el limit de velocitat i, conseqüentment, millorat la seguretat a la mateixa zona.

En segon lloc, també volem manifestar públicament el nostre agraïment a la Oposició ( especialment, a la Regidora Sra. Eva Martínez i al Regidor Sr. Francesc Farré ) pel suport que ens han donat.
Per acabar, també volem expressar públicament el nostre agraïment als veïns de la zona centre ( entre el C/ Hort de Pau i el C/ de Gaià) d´Altafulla, pel suport que ens han donat amb les seves 850 signatures.

Altafulla, 3 de gener del 2011.

Signat:
Joan López García