dimecres, 26 de març del 2008

AUPA donarà finalment suport a la moció de censura

La negativa de l’alcalde a presentar la dimissió no deixa més alternativa
Després de la sol·licitud pública el passat dijous en la que AUPA demanava a l´alcalde d’Altafulla, Francesc Farré (ABG), que assumís la seva responsabilitat política i presentés la dimissió donada la situació d´ingovernabilitat que està patint el consistori i davant les seves declaracions on es nega a presentar la dimissió de forma categòrica, prepotent i irresponsable, Farré no ens ha deixat altra opció que donar suport a una moció de censura que posi fi a la crisi irreversible que està patint el seu govern.

L’alcalde ha desaprofitat una oportunitat única per assumir les responsabilitats de la seva acció de govern i que altres membres del seu propi partit ja han reconegut a través de la dimissió.

Considerem que l'actual govern format per ABG, CiU i ERC ha malbaratat, en 9 mesos, els 8 anys d'estabilitat i de bon fer que AUPA i PSC han donat a la vila d'Altafulla, convertint l'actual Ajuntament en un autèntic desgavell.
Per tal de posar fre al cúmul de manipulacions, mentides i calúmnies promogudes pel govern actual, ens veiem legitimats per aturar tot aquest procés i vetllar perquè el nostre municipi compti amb un govern estable, cohesionat i il·lusionat. Altafulla es mereix un govern que miri endavant i que eviti episodis tan desagradables com els que ha protagonitzat l’equip de govern d’ABG, CIU i ERC en els 9 mesos de mandat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

estic d'acord qmb que la moció és l'últim recurs de tots i per això crec també que ja és hora de fer-la. Aquest govern no està fent absolutament res amb l'excusa de l'oposició. El Sr. Francesc Farre i companyia son personatges que només saben carregar en contra dels altres i no tenen ni idea de gestionar. ABG ha demostrat ser un partit, exclusivament, d'oposició i les esperances que teníem alguns de renovació d'aires han resultat fallides. He de dopnar-vos la raó, però us demano seny amb aquesta nova coalició. Endavant amb el nou govern!