dimarts, 5 de febrer del 2008

Carnestoltes amb estampida...

Aquest Carnestoltes, també ha vingut en rebaixes, al igual que la cavalcada de reis i la xocolatada de Nadal. I és que aquest govern sembla ser que no es posa a la pell dels nostres infants i vol acabar amb les tradicions populars, és a dir que no l’importa acabar amb l’il·lusió, que sens dubte té que arribar a tots: infants, joves, gent gran, mares, pares, a tota la població. Trencar amb actes festius instaurats en el nostre poble, i esperats per tots nosaltres any rere any, sense cap raonament coherent i sense ganes de lluitar i aconseguir les fites.

El passat divendres les mares es van mobilitzar i van aconseguir recopilar nombroses firmes (més de 200) que van presentar al Sr. Alcalde juntament amb un escrit, per tal de recuperar la tradició de fer el ball de carnestoltes a “La Violeta” en lloc de fer-lo a l’intempèrie, a la Plaça Catalunya, com va decidir l’equip de govern. El Sr. Alcalde NO va accedir a tals peticions, mostrant una vegada més el seu NO perquè NO, NO a la comprensió.

Malauradament la festa del diumenge a l’intempèrie, es va convertir en una ESTAMPIDA quan va sorprendre a tots la pluja, infortuni meteorològic propi d’aquesta estació de l’any. Varem haver de marxar precipitadament.


També han suprimit la guerra de confeti que tenia lloc a la Plaça del Pou. I és que la seva grisor no els deixa veure quina és la realitat del nostre poble. Tots els membres d’AUPA, durant el passat ple del 25 de gener, es vam oferir com a voluntaris per a col·laborar en totes les tasques per poder fer la festa en el local “La Violeta”, i els hi va entrar per una orella i els hi va sortir per un altra. Si us plau, no argumentin en que no hi ha diners, quan hi ha persones que estan disposades a col·laborar i entre tots ho podem fer. Una mica d’imaginació i sentit comú, no els hi vindria gens malament.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

No creieu que si aquest govern no té diners, és potser que vosaltres heu deixat els calaixos buits?

Ah, per cert, la guerra de confeti un èxit, els nens s'ho van passar d'allò més bé. a més, molts dels pares allí presents, estem d'acord que en acabar a les 20:30 com va ser, va anar tot molt millor, ja que l'endemà s'havia d'anar al cole.

Cal felicitar també la organització del concurs de truites i la gran resposta de tota la gent del poble que va participar-hi.

Per cert, parleu de col·laboració... vosaltres no hi éreu, o es que anàveu disfressats i no se us va reconèixer?

Un pare que veu content a la seva filla amb les activitats que es fan.

Anònim ha dit...

y dale que te pego...vais detras de mas autentico estilo pepero, desacreditar, desfigurar y reinventar los hechos, agarrarse con ahinco al mas minimo fleco, ahunque sea inventado...
Bueno, cada uno busca su estilo, pero si el objetivo es trabajar para altafulla no le veo la utiidad al estilo..., ahunque ya se sabe, cuando uno esta acostumbrado a seguir un guion, le cuesta improvisar coherentemente.
suerte en la busqueda del estilo

Anònim ha dit...

Parece que tienes claro lo de que uno esta suscrito a un guión ,el guión se lo hace cada uno, estara bien que analices tu guion para ver donde estas, cuales son tus valores y creencias , que por lo que expresas en el mensaje, te hace repetir lo que muchos dicen sea de la orientació que se, palabras tales como, desacreditar ,desfigurar reinventar ¿es poco creativo, verdad?,¿es facil utilizar estas palabras y etiquetar?
No sé si vives en el pueblo, pero por lo que expresas, no debes haber visto i vivido el estilo que utilizaba el gobierno anterior, que nada tiene que ver con el estilo que tu planteas,pero claro con la mirada limitante de tu guión,solo puedes hacer generalizaciones automáticas y simples .

Anònim ha dit...

Crec que els calaixos no estan buits i millor que ningú ho sabeu vosaltres.Sabem quin es el fil conductor que utilitzeu per confondre i poguer feuse visibles pero no es posible enganyar, ya que els números es veuran ,ingressos per IBI, ICO subvencions .....viure en la fantasia de que ya no hi han ingresos, que es el que sembla que voleu fer creure , no es posible,existeixen les realitats.
Estara bé que reflesioneu.
Una altre fantasía que esta en relació al concurs de truites, molt be sabeu com va esser el procés d'aquest concurs ,un altre auto engany.
Feu afimacions gratuites i suposits,
yo he estat tots els dies de les festes, menys un. Aquest pare que estaba tant content mirant a la seva filla,es veu que estaba tan fixat en volguerse creure que tot era fantàstic, que no li deixaba veure el tot, fins i tot, alló que de reuill era el que realment li interesava, les persones de aUPA, no les veia. Tenir una mirada oberta i sincera costa molt, quand es tenen tans prejudicis.

ash ha dit...

En primer lloc no és cert que hem deixat els calaixos buits, com tu dius, això només son comentaris gratuïts que van destinats a fer mal. Els comptes estan ben clars i gràcies a la bona gestió de l´interventor del nostre ajuntament es pot comprovar. L’informe de tresoreria durant la nostra legislatura és favorable, per no mencionar el patrimoni amb el que actualment compta Altafulla, gràcies a molts anys de gestió. No cal dir que la situació actual també és resultat de la realitat d’aquest moment quan les inversions del sector de la construcció han patit una caiguda important.
En quan al Carnestoltes, respectem la teva opinió però si has llegit l’article, un nombrós col•lectiu de mares (més de 200) van recollir signatures per demanar a l’alcalde que es fes el ball a la Violeta, a un local cobert, com s’ha fet sempre.
Evidentment que hi érem a la festa! De no ser així no opinaríem. Els nostres comentaris són constructius i sens dubte amb un criteri clar, que és recolzar als altafullencs amb les seves inquietuds.

FRANCESC FERRÉ ha dit...

Perdó per la intrusió

un punxarrodes s'ha encapritxat de mi i del meu cotxe

http://francescferre.blogspot.com/

Gràcies i perdó altre cop

Francesc Ferré

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

un nombrós col•lectiu de mares (més de 200) van recollir signatures per demanar a l’alcalde que es fes el ball a la Violeta


Ara podria venir jo, i amb la cantarella una mica populista-demagogica, i dir que les decisions es prenen a l'ajuntament i tot allò que deieu.. veig que aneu descobrint la democràcia participativa.

És un pas.

Anònim ha dit...

El que és evident és que aquest govern retalla despeses per un costat pero en crea més per un altre. Si no, mireu tot el que es gasta en matèria institucional i en promoció personal del Sr. Alcalde i el Sr. Francino. Això sí, retalla en caramels per als nens per Reis però envia elregidor per tota Europa a promocionar.
Per altra banda, després de 9 o 10 mesos de malgovern, encara no han començat a treballar -això no va amb ells- i l'únic que saben fer es escudar-se en una mala gestió i criticar el govern anterior.
Fins quan els servirà això d'excusa??
Señors del govern, si no es treballa no es produeix. És molt fàcil estar a l'oposició venent fum. El problema és que quan han de governar no saben com fer-ho.
Quan trobem a faltar les senyores de l'anterior govern...
També vull felicitar l'Eva que és l'única veu coherent que se sent als plens.

ash ha dit...

Senyor Francesc Ferré,

Sentim molt que li hagi passat això. A ningú li agrada que li punxin les rodes, però l'únic que li podem dir en aquest moment és que ens solidaritzem amb vostè i que la persona/es que ha fet aquest acte bandàlic prengui conciència de l'error quer està cometent. Des d'AUPA estem a favor de la participació des del respecte i sense extramismes.

AUPA

ash ha dit...

Hola Jordi,

Sempre ens agrada sentir la teva opinió. Nosaltres, AUPA, sempre prenem conciència de tots aquells comentaris i observacions que ens arriben. 200 mares van fer l'esforç de recollir firmes i van informar a l'ajuntament però aquest no va fer cas. I el nostre deure és informar d'aquesta situació. Ja sabem tots que el primer pas és informar a l'ajuntament (tots esperem una resposta) però si aquest no fa cas, el nostre deure és fer-ho públic. Malauradamnet, és una realitat i nola podem amagar.
AUPA

ash ha dit...

Contesta a l´anonim:

Estar a l´oposició no significa vendre fum ni molt menys. Des de l´oposició, com tu dius, venem propostes coherents i sent sempre molt sensibles a l´opinió dels vil·latans. Per això sempre farem costat a l´opinió pública, ja que aquesta és la veritable escola i de la que tenim que aprendre i aprofitar-ne la màxima informació per aconseguir una veritable particapació.
Us recomanem que per fer força us tindríeu que adreçar en primera instància a l´ajuntament per manifestar les vostres inquietuds, i per soposat si que aquest no respon o sí, nosaltres sempre ho tindrem en compte.