dilluns, 28 de gener del 2008

Butlletí 8 - gener

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Llegint el vostre butlletí, m'ha sobtat molt l'apartat numèric sobre els impostos. Dieu:

'Las matemáticas según nuestro PUEBLO. IMPUESTOS. Si suben un 20% y luego bajan un 17% la diferencia es que suben un 3%'

Segons la meva opinió (i també formo part del poble), tal com ho heu redactat hauríeu de posar que els impostos baixen un 0.4%:

- suposem que els impostos són 100. Si pugen un 20%, tindrem 100+20=120
- si llavors baixen un 17% (el 17% de 120 és 20.4) tindrem 120-20.4=99.6
- 100-99.6=0.4, el que correspon a una baixada global del 0.4% dels impostos

Per tant, o heu explicat incorrectament la situació, o heu fet incorrectament els números (i qualsevol de les dues situacions no m'agraden com a veí del poble respecte a un partit polític que està al meu ajuntament).

També al mateix butlletí llegeixo que us queixeu de la neteja i de la manca de papereres. He sentit força vergonya aliena al passar per aquests punts ja que una de les característiques dels 8 anys de govern d'AUPA va ser la brutícia al poble. Potser sí que en política tot val, però culpar a algú altre del que no vas saber fer, ho trobo poc ètic.

Per cert, no he votat mai a ABG i sí a AUPA, però crec que aquesta darrera situació no es tornarà a produir.

ash ha dit...

Hola JOrdi, en resposta al teu escrit i en referència a la fórmula matemàtica depèn de la base que agafem com a referència. Nosaltres ens referim al titular de la Plaça del Pou on la informació no és correcte donat que es diu que les taxes de l’autobús han baixat un 17% quan prèviament aquestes han estat incrementades en un 20%. És clar que l’escrit publicat en un mitjà municipal dóna una informació manipulada i enganyosa.
D’altra banda i pel que fa a la neteja dels carrers, som els primers que considerem que aquest servei s’ha de millorar estigui qui estigui al govern. No oblidem que AUPA va aconseguir entre altres coses, la recollida selectiva de la brossa. És molt fàcil criticar la gestió de governs anteriors prometent millores a la població quan aquestes són difícils d’assolir perquè representen un cost addicional. Però precisament és en aquest moments de pocs recursos quan s’ha de fer ús de la creativitat i donar exemple de bona gestió. Igualment tots els representants dels diferents grups municipals, estiguem al govern o no, estem aquí per millorar el sistema, per mirar cap al futur, encara que això representi de vegades una autocrítica i sempre aprofitant-nos de l’experiència com a aprenentatge per millorar. No és gens dolent reconèixer els propis errors, però també és necessari el reconeixement dels èxits.
Gràcies per les teves apreciacions.