dijous, 14 de febrer del 2008

Visita al poliesportiu

El passat dilluns 11 de febrer, varem assistir a la visita al poliesportiu com a seguiment d'obra. La veritat és que Altafulla comptarà amb unes instal·lacions de primera categoria dignes pel nostre poble. Un projecte aprovat i engendrat durant la nostre legilatura, i que ara es poden veure reflectits els resultats del que serà, sens dubte, un campus educacional i esportiu pel nostre joven i per tothom que vulgui gaudir-ne. Encoretgem a l'actual govern perquè faci realitat aquest gran somni.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

i la visita al camp de futbol, per a quan ?

ash ha dit...

Esperem que ben aviat. Malgrat que l´equip de govern no ha resolt el problema, i no li ha donat la prioritat que realment mereix, nosaltres per la nostra part seguirem presionant i buscant noves vies per aconseguir un camp de futbol, com a mínim digne, i si és possible amb gespa artificial. No pot ser que en aquestes alçades no s´hagi definit no només el futur del camp de futbol d´Altafulla, si no el present i el futur del futbol en totes les seves categories. Nosaltres pensem que el govern amb la seva NO-ACCIÓ ha menyspreat el que representa el futbol per Altafulla.

Anònim ha dit...

Política altafullenca

Com sol ser ja tonica habitual, esperant al tren de les 8 per anar a Barcelona, m’he trobat en Fonxo Blanc i hem parlat una estona, “ja està fet Jordi, ja està fet”, referint-se al canvi de govern local. Francesc Ferré (de CiU), m’he pensat el tema de l’exili, i crec que valdrà la pena quedar-se a Altafulla, pasi el que pasi, serà divertit i de ben segur que tot plegat farà reaccionar a gran part de la ciutadania altafullenca… esperant doncs que d’aquesta reflexió en sorgeixin alguns canvis, tan a curt com a llarg termini. Hi torno, en aquest poble fan falta molts canvis en diversos aspectes.

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Qui penja trosets dels meus escrits? Per curiositat! ^

Anònim ha dit...

http://jordimolinera.wordpress.com/

ash ha dit...

Hola Jordi:

En resposta al teu comentari, on menciones que algú esta penjant trossets dels teus escrits, et faig saber que tal comentari ha estat publicat com habitualment es fa, i que procedeix d’un anònim que ens ho ha enviat al nostre bloc. No et podem dir res més, ja que no tenim més informació.