dimecres, 12 de gener del 2011

ARTICLE PLAÇA DEL POU GENER 2011

CARTA ALS REIS MAGS

És un bon moment per fer la carta als reis i demanar totes aquelles coses que son necessàries i possibles per a l´any 2011.
Demanem a la Gerència del Cadastre que accepti la nova revisió cadastral del municipi, amb una nova ponència de valors coherent i equilibrada, que ens permeti pagar uns impostos justos i acabar amb la discriminació que estan patint especialment els afectats del Barri Marítim i de la zona del Poblat, pagant un IBI desmesurat
Coherència i sentit comú pels governants a l´hora d´executar el pressupost de l´any 2011.
Un lector de xips per a que la Policia pugui detectar la procedència de tots aquells animals perduts i poder-los retornar a les seves llars.
Millora i arranjament de les zones verdes i espais de lleure, renovació del mobiliari en mal estat als parcs infantils, un bon manteniment de les instal•lacions, millora en el servei de recollida de brosses, poder gaudir d´uns carrers nets, i dotar d´enllumenat els punts foscos d´Altafulla.
Posar en marxa la construcció del Centre de Dia amb la partida econòmica que ja té l´ajuntament destinada des de l´inici d´aquesta legislatura per executar aquesta inversió.
Promoure campanyes de sensibilització en temes de política social i ciutadania, en els apartats de violència de gènere, joventut, gent gran, família, nouvinguts i ocupació.
De cara a futures inversions apostar per instal•lacions d´energies renovables i de baix consum per aconseguir un estalvi energètic, ara per ara amb un consum desmesurat.
TOT AIXÒ ÉS POSSIBLE!

EVA MARTINEZ