dimecres, 19 de març del 2008

AUPA no signarà la moció de censura. AUPA demana la dimissió de l’alcalde i de l’actual equip de govern

L’Agrupació Units per Altafulla (AUPA) davant les informacions publicades en diversos mitjans de comunicació vol manifestar que:

Després de reunir amb caire d’urgència l’Assemblea General d’AUPA, aquest dimarts al vespre, per analitzar la proposta de moció de censura proposada pels partits de l’oposició a l’Ajuntament d’Altafulla i desprès d’un intens debat amb afiliats i simpatitzants: AUPA decideix NO incorporar-se a la moció de censura prevista pel proper 26 de març pels següents motius:

Per dignitat i respecte envers el poble que els va escollir, l’alcalde i l’equip de govern actual haurien de dimitir en l’exercici de la responsabilitat política que els hi ha estat atorgada.

No podem acceptar formar part del joc que l’alcalde, Francesc Farré, està promovent amb l’objectiu de forçar una moció de censura per no acceptar les responsabilitats que s’en deriven de la nefasta acció de govern duta a terme i aparèixer com a víctima d’un procés que ell mateix ha generat. Aquest fet està provocant que en l’actualitat l’ajuntament es trobi en una situació de paràlisi total.

Eva Martínez, cap de llista d’AUPA i actual regidora a l’oposició ha manifestat en nom d’AUPA que “El millor per a Altafulla és que l’alcalde accepti les seves responsabilitats polítiques i dimiteixi per a donar pas a un equip de govern cohesionat i amb sentit comú”.

2 comentaris:

Adolfo Gómez Papí ha dit...

Estimada Eva,
Heu corregut massa i no heu valorat les conseqüències d'aquesta declaració: No es pot demanar una moció de censura sense, com a mínim, la majoria simple de regidors. És a dir: necessiteu 6 regidors per signar l'acta. Tant AUPA com PAU, PSC, PPC i IDEAL en sou imperescindibles.
Heu provocat una escletxa al que semblava un bloc compacte dels partits a l'oposició. Indubtablement, això enforteix al Govern d'Altafulla i li fa agafar esperances que el PSC hi entri.
Continuo pensant que l'actual Govern està acabat i que la nostra obligació és presentar una moció de censura. Encara sou a temps. Rectifiqueu, sis plau.

Cordialment

Adolfo Gómez Papí

Anònim ha dit...

L'equip cohesionat i estable és el que no es posa d'acord en si presenten la moció o no? el que fa que es faci el ridícul a totes les emisores de ràdio i tots els diaris? El cap del govern cohesionat serà el bi-polar, el trànsfuga, el sheriff, la que es tira enrere després de dir que si, el que va contant mesos de l'any o Zaplana?