diumenge, 2 de març del 2008

Les mares i pares guanyen la batalla!

El govern crea una gran polèmica amb el servei de la Llar d’infants pel mes de Juliol, intentant suprimir el que ja estava establert amb antelació, segons l´informe adreçat als pares en el moment de realitzar la pre-inscripció pel curs escolar 2007/2008.
Després de les reunions que han mantingut els pares de les AMPES de les dues Llars d’infants, amb la regidora d’ensenyament, la Sra. Marisa Méndez-Vigo, davant de la seva negativa d’oferir aquest servei en horari complert de 9h a 12h i de 15h a 17h, fins el 30 de Juliol, i que aquest no suposés un cost addicional pels pares. La regidora va manifestar que considera aquest servei fora del funcionament habitual de la llar, fins i tot li dona la consideració d’esplai, i per tan diu que l’ajuntament no té cap obligació de donar-lo. El seu propòsit era cobrar un suplement entre 45 i 60 euros en el horari comprès de 15h a 17h de la tarda.
L’actitud de la regidora d’ensenyament ha creat molta crispació i desconfiança amb els pares de les Llars, no respectant els acords que ja existien.
Aquest servei s’ha donat en els últims anys sense problemes, mostrant sempre una bona disposició a l’hora de donar recolzament a les famílies, realitzant les negociacions pertinents amb el personal de les Llars.
En el ple del 29 de febrer, els membres de l’oposició (PSC, AUPA, IDEAL, PP ,PAU) hem recolzat la posició dels pares i li hem demanat a la regidora d’ensenyament, que resolgués aquesta situació i que vetlli per donar aquest servei ARA I EN EL FUTUR, sense donar problemes i buscant solucions.
Finalment l’ajuntament s’ha compromès a assumir el cost i a donar el servei esmentat.
FELICITATS MARES I PARES!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Podeu resoldre algun dels rumors que corren per Altafulla darrerament??
El Sr. Francino vol deixar ABG?
L'alcalde ha dimitit?
El Sr. Espuch vol deixar el govern?

Anònim ha dit...

parece que este gobierno nuestro no da pie con bola. En la mayoría de los casos, y en un tiempo record de 10 meses de vida, ya estaría el pueblo en ruinas si no fuera por la fuerza del sentido común de los ciudadanos. ¡Muchas felicidades, una vez más, a todos aquellos que están pendientes de las locuras de este nuestro gobierno! Parece que en lugar de progreso esto es retoceso...

ash ha dit...

Resposta a l´ anònim:

Aquests rumors nosaltres no podem ni desmentir-los ni afirmar-los, justament perquè son rumors. De totes formes si es produeixen fets, aleshores si que serà el moment de fer-los públics i nosaltres donarem la nostre opinió.